ArtSu Poševnica Vratu Off Ramo Vrhovi za Ženske z Dolgimi Rokavi Obreži Zgoraj Red Osnovne Tshirt Seksi Tee Shirt Femme Ulične ASTS21349

Velikost(CM)

Bankrot

Pas

Rokav

Dolžina

S

M

L

49.5

XL

29 Opomba:

1.Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

2.Ta oblačila velikosti podatki samo za referenco samo, in ima lahko 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja.

3.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .In 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Če ne boste zadovoljni naših izdelkov, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno , vam zagotavljamo, da bomo 100% rešiti vse težave za vas.

• Številka Modela: obreži zgoraj
  • Blagovna Znamka: ArtSu