body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 2 Kosa Ogljikovih Vlaken Slog ABS Plastike Prestavna Glavo Kritje Trim za Alfa Romeo Giulia Stelvio 2017 Avto Opreme, Zagon Motorja

2 kos ABS Plastika Pokrov Opremo: 1 kos Zagon Motorja Stop Kritje Trim & 1 kos Prestavna glavo dekorativni okvir

Predmet: Prestavna Glavo Kritje, Trim

Za Alfa Romeo Giulia 2017

Za Alfa Romeo Stelvio 2017

Enostaven za namestitev, nazaj z obojestranski lepilni trak,

Material:ABS Plastika

Barva:carbon fiber

Postavka Vrsta:Notranjost Ornamenti

Postavka Dolžina:15 cm

Postavka Višina:5 cm

Element Širina:8 cm

Model Name:LLK1134

Predmet:Zagon Motorja Stop Pokrov

Za Alfa Romeo Giulia 2017 2018

Za Alfa Romeo Stelvio 2017 2018

Vsebina Paketa:

1 * gumb Start, dekorativni okvir

1 * Prestavna glavo dekorativni okvir

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.