body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Vrečko za prah sesalnik Del za Kirby Sentria 204808/204811 Univerzalno F/T Serija G10,G10E Dustbags za KIRBY Sentrial 10 vrečk Čisto Vrečko bo vaš dom robot, ki delujejo na maksimalno učinkovitost.

Vrečko za prah so enostavno odstranite in znova vstavite, kot del rednega vzdrževanja.

Za uporabo s Kirby Sentria sesalnik samo.

Združljiv z model: Postavka Za Kirby Sentria 204808/204811 Univerzalno F/T Serija G10,G10E Dustbags za KIRBY Sentrial.

Barva: barvno sliko

Material: ne tkano

Velikost: 31*56 cm

Vsebina Paketa:

10pcs * Vrečko za Prah

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Vakuumski Del Vrsta: Torbe
  • Vrsta: Sesalnik Deli