50pcs/veliko brezplačna dostava Čipke srce Laser Cut Poročna Cupcake Ovijalnike Obloge Peko Pokal Rojstni dekoracijo ,23 barv

60pcs/veliko brezplačna dostava Čipke srce Laser Cut Poročna Cupcake Ovijalnike Obloge Peko Pokal Rojstni dekoracijo ,23 barv

MATERIAL 220 g Pearl Papir / Glede na Vaše Zahteve, VELIKOST Spodnji Premer: 2"(50mm)

Vrh Premer: 3.15"(80 mm)

Višina: 2"(50 mm)/glede na vaše zahteve LOGO Dizajn, ki Meri MOQ 50 kos /Če po Meri,MOQ>=200pcs /Slog TEHNIKA Lasersko Rezanje PAKIRANJE OPP Vrečko 10pcs/Vrečko ( Ali, kot je Vaša Potreba ) DOSTAVO Po TNT/DHL/UPS/FedEx/EMS/China Post ali kot Zahtevo Kupca PLAČILNI POGOJI, T/T,Western Union,Depozitni,Kreditne Kartice,Denar OEM Prosimo, sporočite Nam Vaše Zahteve na Velikost,Material,Obliko,Pakiranje in Drugi, Naše Strokovno Načrtovanje, Oddelek Bo Poskušali Naše Najboljše, da To Storite.

Opomba: Cupcake Ovijalnike so za Dekoracijo Samo, NE MORE Dal V PEČICO.

Če Imate Posebno Idejo, in Zahteve,Prosimo, Povejte Nam.Bomo Poskušali Naši moči, da Boste Zadovoljni z Odlično Storitvijo in Razumno Ceno!

Prosimo, da izberete barvo, ki jo potrebujete, pripomba je, ko kraj, da ali se obrnite na nas, ko jih kupite, ali pa barvo, ki bo poslano na naključno.

*Obvestilo: Zaradi Razlike Med Različnimi Monitorji, Slika Morda Ne Odraža Dejanskih Barvo Predmeta.

• DESING: Lasersko Rezanje Čipke srce Cupcake Ovijalnike
  • Dostava: DHL/UPS/E-Pošta/EMS/China Post