BM858 Kondenzatorskega Mikrofona, Studio za Snemanje BM 858 USB Računalnik Mikrofon za YouTube

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

1. Odlično zvestobe: USB kondenzatorski mikrofon je opremljen z 16 mm velike prepone in napredno čipov.gladko, ravno 30Hz-20kHz širokopasovnih odziv-podaljšano frekvenčni razpon je kot nalašč za dom studios, klepet, Skype, MSN, Yahoo snemanja, snemanja YouTube, Google glasovno iskanje, itd . (Ne velja za PS, oprema)

2. Plug and play (igra): mikrofon lahko preprosto priklopili na Mac in Windows računalnikih preko USB-A do B kabel, brez vseh dodatnih gonilnikov ali zvočne kartice, učinkovito zaščito interference signalov, bolj stabilen.

3. Čvrst in vzdržljiv: mikrofon je zasnovan z shell, ki je bolj vzdržljiv.Z snažan visi škarje nosilec, ki lahko razširi navpično do 700 mm, zagotavlja odlično obseg gibanja.Šok mount lahko stabilizacijo mikrofon skozi dušenje funkcijo in preprečevanje mikrofon pred padcem.Filter omogoča mikrofon za snemanje jasnejšega zvoka in pridobitev nižje hrupa v ozadju.

4. Cardioid polar način: V cardioid polar način modela zmanjšuje zvok pickup od strani, izboljša izolacijo zahtevani zvočni vir, ki naredi zvok bolj jasno in bolj realistično.Mikrofon je primeren za različne sisteme, kot so Windows, Mac OS, Linux in Chrome OS, itd.

5. Humanized design: S priročno za prilagajanje glasnosti tipk in reverb prilagoditev gumbi, snemanje mikrofona je lažje za uporabo in delovanje.Mikrofon je tudi 3,5 mm o izhodni vmesnik, lahko poslušate posnetek direktno s pomočjo stereo ali slušalke, ki ne povzroča sound delay skozi računalnik, nadziranje izhoda.

Izdelek parametre:

Zvok vodja: Kapacitivni

Usmerjenost: Hypercardioid

Občutljivost: -32db plus ali minus 1db

Frekvenčni odziv: 20HZ-20KHZ

Vzorčenje: 48000HZ / 192000HZ (16-bitno / 24-bitno)

Napajanje: način USB napajanje (5VDC)

Izhodni vmesnik: USB vmesnik

Barva:črna

Material:Plastika + Kovina

Velikost:Standard line dolžina: 1,5 m

Konzolni največ razširitev velikost: 70 cm

Namizje posnetek velikost: 6 cm

Vsebina Paketa:

1 x Kondenzator mikrofon

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Certificiranje: NOBEN
  • Slog: Ročni Mikrofon