Padec Vrhovi jaz Lahko in jaz bom Inspirativno T-shirt Motivacijske Ponudbo Valentines Darilo Nove Ženske Tshirt Mama Christian Grafični Tees

Toplo nasvetov: 1,Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2,Zaradi različnih metod merjenja, Prosimo, dovolite 3-5 cm napako. 3,zelo sem pripravljen sodelovati s Spusti Ladje.Če imate to idejo, prosimo, kontaktirajte me, jaz vam najboljšo storitev in najhitrejša dostava.

Bankrot

S:92 cm M:94 cm L:100cm XL:102cm XXL:106cm XXXL:108 cm

Dolžina

S:62 cm M:66 cm L:67 cm > XL:68 cm XXL:71 cm XXXL:72 cm

Dostava in Predaja Način Dostave Dostavo Datum stroškov Ladijskega Kitajska Letalom 8-20 delovne Dni, da po vsem Svetu Brezplačno!!DHL 5-8 delovnih Dni zaračunavamo poštnino opirajoč se na dejanske stroške prevozov.Če kupite več, bomo poskušali naše najboljše, da pokrije del vaš ladijskega pristojbine.EMS 5-10 delovnih Dni

Politika Vračanja

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo .Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.Samo, če je potrebno, prosimo, da vrnete izdelek, da nam v roku 3 dni po tem, ko ga prejmete.

Prosimo, Upoštevajte,: ne bomo vrnili, stroške prevozov ali ne prevzame ladjar stroškov, nazaj k meni, če je to naša krivda.Upam, da boste lahko to razumeli.

Povratne informacije & Obrnite na Nas, Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.Če imate občutek, da vas ne bo, da me pusti pozitivne povratne informacije, prosimo, da se počutijo udobno, da mi sporočite prvi.Dal ti bom dobro rešitev.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

• Kakovost: dobro
  • Vrsta Tkanine: DRES
  • Slog: Moda
  • majica s kratkimi rokavi ženske mode: t-shirt črna