Značilnosti:

1.Poleg headscarf, ta obraz pokrov se lahko uporablja tudi kot šal, kapa, sweatband, glavo, zapestnica, hairband, kritje vratu, čelada oblazinjenje kritje, fotoaparat, pokrov in tako naprej.Do 16 načine za vas, da uporabite

2.Ko ste na soncu, škodljivimi UV žarki, in v prah se bo proč od vaše glave, obraza, vratu in tudi ušesa, kot ste ga ta multi funkcionalne pokrivala.Samo uživajte sami svobodno, ko so ribolov, lov, streljanje, pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, telovadba, delaš jogo, tek, igranje tenisa, ki igra nogomet/nogomet, igranje odbojke, tek itd.

3.Izdelana iz poliestra gradivo, pokrivala lahko hitro absorbirajo in stenj znoj in vodo stran, ki prinaša svež občutke v poletje in topla čustva, v zimskem času

4.Visoka elastičnost ta obraz pokrov omogoča, da nosijo svobodno, ne glede na to ste dekle, fant, najstnik, ženska, človek, ki je v vseh starostih Specifikacija:

Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100%

Glavna Barva: Kot Na Sliki kažejo,

Starost: izobraževanje odraslih

Slog: Hip Hop

Tkanina: Poliester

Vzorec: Kot na sliki

Velikost: 50 * 24 cm / 19.7 * 9,5 palca

Primerne za letni čas: Vse letne čase

Mesto: tek, potovanja, kolesarjenje, planinarjenje, pohodništvo, itd

Package:

1PCS Šal

Nasveti:

1.Prosimo, preverite velikost slike pred nakupom,izberite večjo velikost, če ste močni fantje.

2.Azijske Velikost predmetov, ki so manjše od NAS,Prosimo preverite velikost grafikona pred nakupom.

3.Zaradi osvetlitev in prikaz,tam bo malo barva razlika,prosimo za razumevanje.

1.Sprejemamo PayPal samo.

2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačil PayPal.

3.Plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni od dražbe zapiranje.

4.Bomo ladja vaše eBay ali Paypal naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš eBay in Paypal naslov je pravilna, preden boste plačali.

1.Bomo ladja vaše eBay ali Paypal naslov.Prosimo, poskrbite, da bo vaš eBay in Paypal naslov je pravilna, preden boste plačali.

2.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovni dan, ko smo prejeli plačilo.

3.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike;

4.Mednarodni kupce prosimo, upoštevajte:

a.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci odgovornost.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tveganje za carine.

b.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Na 11-Apr-20 na 02:29:37 AEST, prodajalec dodano naslednje informacije:

• Vzorec Tipa: Paisley
  • Rute Tip: Šal, Zaviti