DIY Živali Zemljevidu Sveta Stenske Nalepke Odstranljive Nalepke Vinyl Zidana Dormitorij Vrtec Otroci Soba Dekor Odstranljive Nalepke Vinyl Darilo

Dobrodošli :

Opis Barva :kot Slika Material :PVC Velikost Izdelka :60 cm*90 cm Pogoj :100cm popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!Kje se prijaviti : Nalepke se držijo za vsako gladko površino kot so: stene, vrata, stekla, omare, aparati, itd. - Kamorkoli želite !Indikacija : *Čisto gladka površina pred vztrajanjem na.

Opomba :realna velikost je odvisna od izdelka .Učinek slike samo ponudbo, reference.Plačilo

T o svetu prek zračna pošta ladijski promet pristojbina : Brezplačno

-Bomo poskrbeli dostava za vami v roku 24-48 Ur po plačilu izbrisani

razen praznikov.Prosimo, izpolni plačilo v roku 3 dni po

dražbe zaprta.Na neplačane primeru bo treba poročati, če se plačilo ne prejme v roku 3 dni

-Bomo poslali na parceli v ZDA za Epacket ,To ponavadi traja 7-20 delovnih dni.

- DRUGIH DRŽAVAH :Kitajska post .To običajno traja približno 30-60 dni.Nekaj

države bodo odloži za več dni .Prosimo, počakajte potrpežljivo .Če potrebujete element zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.

-Sprejemamo samo

-Plačilo mora biti končan v roku 7 dni po koncu dražbe.

Politika vračanja

Imate 14 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni ,Se šteje uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo .Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni embalaži in morate zagotoviti nas posebnega razloga za vrnitev ,in vaš ID.Povrnili vam bomo vam popolno zmago velik znesek po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen,ko oba, kupec in prodajalec prekličete transakcijo ,ali lahko odločijo za zamenjavo .Povratni prevoz plača Prodajalec.

O Nas

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti pet zvezdic, in 100 cm zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, Preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije,ali odprite katerega koli zahtevo na .Tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.To je nemogoče, da vprašanja, če ne vemo o njih!Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas, Mi vam lahko odgovori v roku 8 ur .

Stik z nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, Prosimo, uporabite Sporočilo, da nas kontaktirate.

• Blagovna Znamka: faroot
  • Scenariji: STENE