1 Par Plastičnih Udarne Glasbene Jajce Maracas Ropotulje z 8 Pari Klasične Lesa Claves Glasbeni Instrument, Tolkala

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Upam, da bodo Vsi Souporabo Fotografije artiklov

Pomoč Vse Stranke Vedo Več o Postavke

2 nastavite Glasbila pribor:16 x ritem stick & 1 par x Glasbeni Jajce

100% popolnoma nova in visoke kakovosti!

Dolžina: 2.2 palčni (5.6 cm)

Igra skupaj z vaše najljubše melodije ali pa samo tresenje svoje zabavno ritem

Izdelani iz okolju trdega lesa z naravno barvo

Potekala je v vsako roko, ki je ravno prav, ustvarjajo svetlo, resonančno zvok, ki prinaša percussionist v vsak otrok

kot nalašč za majhne otroke, da se naučijo osnove štetja glasbenih stavkov in jim pomagajte razumeti, ritmično temelj in vzorci

Povečanje latinskih ritmov, ko se uporabljajo v sodelovanju z drugimi instrumenti, kot cajon, djembe, bongos ali congas

8 inch klasične velikosti v dolžino in je za 0,8 cm v premeru.

kot nalašč za sekundarno učencev ali primarni učencev, malčka, društva, cerkve, skupin, tolkala kompleti, ali celo izobraževalni igra

Barva: les barva+modra

Material: leseno

Vsebina Paketa:

16 x ritem stick

1 par x Glasbeni Jajce

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• material: Plastični