1PCS Risanka Stensko samolepilno manjše izdelke Kavljem Bedak Obešalnik Kavljem Oblačila, Stojala Tipko Oblačila Vrečko Visi, Kopalnica, Kuhinja Imetnika

Plastični Močno Samolepilni Vrata Stenski Obešalnik Kavljem Oblačila Zaslon Visi za Dom, Kuhinjo, Kopalnico Kavljem Zadevah, ki potrebujejo pozornost, 1. Ne uporabljajte vode, nafte ali drugih predmetov, ki vplivajo na lepljenje učinek, ki bodo vplivale na naslednjo uporabo. 2. Prosimo, da ne visi dragocene krhko proizvodov 3. Priporočljivo je, da ga namestite, 24 ur kasneje, in učinek bo boljši Funkcija: Nobenega sledu kljuko, odtrgajte film, in držijo, ne glede na to, v katero želite prilepiti, ki je niso destruktivni steno glazura pregleden načrt Palico s srcem in ga spustite, kadar želite, Ni potrebe, da punch luknje, nežno držijo stene .Primeren za vse vrste zidu materialov Marmor stekla, opeke, lesa, nerjavnega jekla...Opozorilo 1.Ne visi več kot 3 kg teže blaga. 2.Ne uporabljajte zunaj gladko pasto. 3.Ne visi krhko, dragocenosti preprečili nepravilne uporabe nevarnih 4.Ne uporabite v cementa steno, usnje, tkanine, tapete steno, calclum silikat ploščo. 5.Ne z visoko temperaturo, plamen imenik.Package: Qauntity : 1PCS KAVLJEM Obešalnik Opomba:

1. Prosimo, dovolite 1-3cm napaka zaradi anual meritev.Prosimo, poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

• Barve: Kot kaže Slika
  • Št. Trnka: 1