Ženske Petah Seksi Poletne Sto Tekmo Eno Stranko, Čevlje, Modne Blagovne Znamke Dame Črpalke Velik Lok Nosorogovo Udobno Poročni Čevlji

Velikost Opomba

Če vaše noge je široko ali debel, prosimo, izberite večji čevlji velikosti.Preden se odločijo, Velikost , ga je bolje ukrep noge dolžine.Kako Meriti Noge Dolžina Prosimo, ukrep noge dolžina skrbno ,z metodo sliko spodaj:

Če imate kakršno koli vprašanje ali obstaja kakršen koli problem element, prosimo, pošljite nam e-pošto brez odlašanja.Potrudili se bomo, da vam pomaga rešiti problem ASAP.Prepričani smo, da dobra komunikacija bo dosegla dober rezultat, stranke zadovoljstvo je naš !

Moj e-poštni naslov: [email protected] O dostavi 1.Vaš paket bo poslan v 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vaš denar . 2.Če ne morete slediti vaši parceli , Pls stik z nami , pomagali vam bomo, da preverite podatke in kontaktne pošti .In bomo to najbolje za vas.O Povratne Informacije 1. Če se počutite zadovoljni z našimi izdelki , pls, da nam dobre povratne informacije s 5 zvezdic , vaša podpora je največji motivirati za nas . 2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve , Pls stik z nami prvič pred negativne povratne informacije.Bomo rešiti vaše težave in vam z najboljšimi kupci storitev.O Vračilo ali Pon. 1.Lahko nas kontaktirate, če za sledenje informacije o vaši parceli ni posodobitev po dolgem času , mi lahko pomaga, da se obrnete na predstavništvo, pisarno, da preverite , če vaš paket izgubil , smo lahko znova pošljete ali vračilo vas vse denar. 2.Ko prejmete naš paket,če niste zadovoljni naših izdelkih,vas prosimo, imenik me v Adpolaris-drustvo.si prvi(Prosim, ne odprete spora prvi),bomo rešili vaš problem dušilka vaše zadovoljni.Če ne moremo rešiti vaš problem ali ne boste zadovoljni,potem lahko odprete spora.Hvala za vas razumevanje.O našem podjetju Smo strokovni čevlji dobavitelja .Imamo svoje tovarne in blagovne znamke.Nudimo Visoko kakovostne čevlje in dobro storitev , ste lahko prepričani, nakup v moji trgovini.Lahko nas kontaktirate, če potrebujete druge čevlji , vam ponujamo profesionalno storitev in visoko kakovostne čevlje.

• Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Pete Vrste: Tanke Pete