3Pcs Ogljikovih Vlaken Avto Sprednji Odbijač Lip Spojler Cepilec za Mercedes Benz E-Cl W213 E200 E300 E320 17-18 Šport

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Neposredno Fit.

Enostavno namestitev in trajno uporabo.

Odlična kakovost in super Opremljanja.

Ustrezen Priključek Brez rezanja ali preplete.

Strog nadzor kakovosti standardi za Gradnjo in test.

Navodila Niso Vključeni, Strokovna Vgradnja Je Zelo Priporočljivo.

Vgradnjo:

Za Za Mercedes Benz E-Cl W213 E200 E300 E320 Športna Različica Modelov 2017-2018

Samo Primerni Za Šport Različica Modelov

Tip:Sprednji Odbijač Za Ustnice Body Kit Spojler

Umestitev na Vozilu:Spredaj;Nižje

Barva: carbon fiber vzorec

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 Nastavite * Prednji Odbijač Za Ustnice Body Kit Spojler(Vključno Z Opremo)

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.