Modro Nebo, Bež Poroka Obleke, Za Moške Do Leta 2020 Razkošje 2 Kosa Šal Ovratnikom Prom Stranka Jopičem Jakno Mens Dvojno Zapenjanje Obleke Q640

Modro nebo, Bež Poroka Obleke Za Moške 2019 Luksuzni 3 Kosov Šal Ovratnikom Prom Stranka Jopičem Jakno Mens Dvojno Zapenjanje Obleke Q640 Uporablja priložnostih: moške poročne obleke , prom stranka obleke Azijskih velikost : M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL 100% novo blagovno znamko,100% dobra kvaliteta,razkrivajo edinstveno nošenje izkušnje,močne obrabe Paket vključuje: le 1*jakna+hlače (vsi drugi dodatki niso vključeni)

Poskusite Poročilo : (samo za referenco) (1) Višina 170 cm, teža 60kg, Azijske velikost M fit mu je tudi (2) Višina 173cm, teža 65 kg, Azije, velikost L primerni hime dobro (3) Višine 175cm, teža 70 kg, Azijske velikost XL fit, ga dobro (4) Višina 178cm, teža 76kg, Azijske velikost XXL fit mu je tudi (5) Višina 180 cm, teža 82kg, Azijske velikosti 3XL fit mu je tudi (6) Višina 182cm, teža 88kg, Azijske velikost 4XL fit, ga dobro (7) Višina 185 cm, teža 95kg, Azijske velikost 5XL fit, ga dobro, Prosimo, pripombo vaše telesne višine in teže, če niste prepričani o Azijskih velikosti.

• material: Viskoza
  • Država izvora: Kitajski obleke