Novo 4-Line Bas Letnik Odprite Orodje Sprejemniki Iskanje Tipke Kljukice Pralni Glavo Desno Roko Nastavite za Fender Jazz PB JB Bas Kitaro

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1.Kot nalašč za Natančnost, Kontrabas ali Jazz Kontrabas, električni bas.

2.Primerni za skupne velikosti 14 mm(9/16 palčni) valjček luknjo.

3.Prestavno Razmerje 24:1.

4.Odprite orodje slog.si lahko sestavite tako, da meri svojo stran;

Ime: Električni Bas Odprite Tunes

Barva:črna

Material:kovina

Velikost: 85 x 42mm

Vsebina Paketa:

4 x kitara peg

4 x matica

16 x vijak

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• material: Kovine
  • Barve: črna