MaiYaCa Preproste Zasnove overwatchs Zaklepanje Rob za Nadzor Hitrosti, Laptop Tipkovnici Mat Gaming Miška Mat xl xxl 800x300mm za Lol world of warcraft

Spoštovani kupci , Dobrodošli na moji trgovini , ki je po meri izdelka

Prosimo, da sledite moji koraki, da se glasi

Kako naročiti?

Odgovor: pozdravljeni, 1: izberite velikost, ki jo potrebujemo v prvi atribut

2: nato izberite številko, ki jo potrebujete

3: izberite vaš način prevoza

4: če potrebujete drugo velikost, DODAJTE V KOŠARICO, bodo združene v red in se naselili v nakupovalni VOZIČEK

Pošiljke : 1 naslov za dostavo: Bomo ladja po privzeti naslov, ki ste ga dal in prosimo, poskrbite, da je naslov pravilen. 2 Najbolj naročila, bo poslana v roku 3-7 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, prosimo, da nas je objavil pusti sporočilo. 3 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in sporočilo nam.Značilnosti: Majhna miška ploščica je lepa in modi.Velika velikost mouse pad, ne samo za miško, pa tudi za tipkovnico.Močno statično absorpcije med tabelo in miško mat, stabilno in non-slip.Narejene iz naravne gume in gladka tkanina, mehko in udobno.Visoko kakovostnega materiala, bolj trpežne.Primerna je za vse vrste miš, jamstvo za nemoteno in enostavno gibanje in visoko natančnost.O Povratnih informacij Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

• VELIKOST: 18*22 20*25 25*29 30*80 and 30*70cm
  • Prenosni Računalnik Mat Velike Mat: XXL Tipkovnico PC Miši MatsPad
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Slog: miško mat