Primerih Silikonski Mehko Kritje Za iPhone 11 12 Pro X XS Max XR 6 6S 7 8, Plus 5 Mini SE 2020 enaindvajset Piloti 21 ikono Coque

Silikonski mehko Telefon Coque Lupini Primeru za Apple iPhone X,iPhone 8,iPhone 7,iPhone 6,iPhone 6s,iPhone 6S Plus,iPhone 5,iPhone 5,iPhone SE,iPhone 5C,iPhone 11,iPhone 12 Pokrov

Primerih Silikonski mehko Kritje za iPhone X XS Max XR 6 6S 7 8, Plus 5 5S SE 11 12 enaindvajset Piloti 21

1) New visoke kakovosti, narejena iz trpežnega silikona.

2) Visoka kakovost tiskanja fotografij tehnologije

3) Enostaven dostop do vseh funkcij telefona in dodatno opremo vrata.

11) Izraziti sebe, s katerimi lahko prilagodite telefon in, tako da izstopajo.Na voljo v različnih stilov in barv.Spremeniti slog vsak dan, da bo ustrezala vašemu razpoloženju.

5) Prosimo, izberite vzorec, ki ga želite, in model telefona, ki ga želite kupiti.

Silikonski mehko Telefon Coque Lupini Primeru za Apple ivz one X 8 7 6 6S Plus 5 5S SE 5C 11 12 Pokrov

O naslovu

1 ), Bomo le ladje, privzeti naslov, da Bi, če vi dont\ \ 't, da nas obvesti.Prosimo, POSKRBITE, DA bo vaš NASLOV za dostavo PRAVILEN.

2 ) ruski Prijatelji, Prosim, Pustite Nas Polno Ime Zaradi ruske Politike,Hvala

Slika Izdelka :

Ladijski promet opis

• Free Shipping\ \ 's logistike so "China Post Navadne Majhne Paketni Plus", "Cainiao Super Gospodarstvo", itd.Ti logistike niso bili spremljani po odhodu iz Kitajske.Če potrebujete informacije o skladbi, prosimo, izberite "Adpolaris-drustvo.si Standardna Dostava".

• Če vaše potrditve prejema čas se približuje in je niste dobili blaga, vas prosimo, da nas obvestite in bomo razširiti vaš čas dostave • Prosimo, plačilo za svoj predmet v časovni drugače naročilo bo zaprta. • Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni, da kupec\ \ 's Adpolaris-drustvo.si naslov.Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov v Adpolaris-drustvo.si tekme naslov, ki nam jih želite ladje. • V bistvu Vse elemente, ki bo urejena dostava v 118 ur, • Smo privzeto China Post Registriranih Zraka Pošta kot Način Dostave.Če želite izbrati poslovni dostave(EMS/DHL/Fedex) , prosim, pustite sporočilo na nas. • Smo poskušali naše najboljše, da vam najbolj zanesljiv, učinkovit način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisen od lokalnih običajev in post storitev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč. • Za dostavo: po vsem Svetu.Politika vračanja • Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije in stopnja podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev), z "ODLIČNO 5 ZVEZD".Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim. • Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.Prosim email nas pred odhodom koli 1 ali 2 ocen, negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in ne bodo naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Pišite • skrbimo za naše cenjene kupce, če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi bo zelo vesel, da vam pomaga.Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlike, smo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 211 delovni čas za nas, da odziv. • O predmet: Za funkcionalno izdelkov v naši trgovini, smo prepričajte se, da funkcij, ki so enake kot opis, vendar pa je dejansko barvo in obliko, lahko izgleda malo drugačen od slike zaradi tehničnih izboljšav in predelovalnih dejavnostih variance.Prosimo, bodite pozorni, preden boste ponudbo. '

• Telefon Primeru za iPhone 6 6S Plus: za iPhone 6 Plus / za iPhone 6S Plus Primeru
  • Združljiv Blagovne Znamke: Apple iphone
  • Telefon Primeru za iPhone 8: za iphone primeru 8