Baby Krpo Plenice Stroj Žep Nappy, 3pcs Krpo Plenice+3 Vstavi+3pcs Bambusa Vstavi Dekle Barve, ena Velikost primerna tudi

Ena Velikost ustreza 0-2 Leto Dojenčki: Plenice z nastavljivo snaps ustreza dojenčki ali malčki od 7 do 33 funtov in raste z vaš malček.Lahko prilagodite plenic na želeno velikost (S, M ali L) za snapping na različnih vrst gumbov na plenic.Prihranite Denar & okolju Prijazna: s Krpo, plenic z vložki so cenejši kot plenice za enkratno uporabo in zmanjšuje manj odpadkov.Naše krpo plenice, ki so popolnoma brez dioksini, natrijev polyacrylate in druge kemikalije, ali vsebujejo BPA, Ftalat, Lateksa ali Vodi, kot tudi.Močno Vpojnost z zračno propustno Vlakno: Ti so plenice, ki so za enkratno uporabo in v celoti pralni stroj, in bo postal bolj vpojne, ko so oprati.V mikrovlaken vložki so visoki mehkobo in udobje, vodenje vaše otroška koža suha in izogibanje manj izpuščaji.Vode-dokazilo & Leak-Brezplačno: zunanja plast je izdelana iz poliestra z vodotesno in dihanje TPU.Noge gussets so proti najbolj puščanja in udobna elastična okoli pasu in noge, da se prepreči iztekanje.Seznam vsebine: 3pcs plenice+3pcs mikrovlaken vstavi+3pcs 3 plasti bambusa vložki.

Material: Zunanji sloj: poliester z vodotesno in dihanje TPU.To je priročno za mammy za prevoz otroka ob sprehodu ali pri opravilih.Notranja plast: antilop krpo v notranjosti, to ne zadrži vlago sama ,vlaga dobili potegne za vstavljanje, da vaš dojenček suho.Vstavi: vsak plenic bi prišel z ene 3-layer mikrovlaken vstaviti, če ni posebnih zahtev.Vstavite dimenzije cca 13.7"x 5.5", Kako Pranje: Operite ti krpo plenice pred prvo uporabo.Prosimo, pranje različnih barv krpo plenice ločeno.To ponavadi traja nekaj opere, da dosežejo svoj polni vpojnost (zagotovitev 6 pralnice ali več).Tekočina bo absorbira skozi notranjo plast nappy na vstavi.Več kot eno vstavite lahko potrebna, ko spi ali, kadar je to potrebno.Nappy, je treba spremeniti vsake 2-3 ure, da se prepreči nappy rashing ali močenje.

• Primerna teža: 5-12 kg
  • Razvrstitev: Plenic
  • VELIKOST: one size adjust available
  • material: Poliester + PTU