Vroče Prodaje Srčkan Lep Malčka Novorojenega Otroka Otroci Baby Dekle Cvet Glavo Las Band Pokrivala Dodatki Za Lase

Izdelkov Description Oddelek Ime:baby dekleta Količina: 1 glavo Material:Bombaž Slog:Modno Pogoj:100% čisto nov z visoko kakovostjo Velikost: Handband približno 38 cm Weigth: Appro 7.3 g Posebno Oblikovanje:rose cvet Vzorec Tip:cvet

Dostava:

Čas dostave: Z Letalom: na Splošno dostavo v ZDA traja približno 10-20 dni.Dostavo Kanada, AVSTRALIJA, velika britanija in drugih Evropskih državah, je potrebno naslanjati 14-28 dni.Če potrebujete element zelo nujno, prosimo, kontaktirajte nas za express dostava.Bomo caculate express ladijskega stroškov za vas.Express dostava takr o 3-7 dni, da pridejo, Če je niste dobili, se witnin poštnine čas, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Preverili bomo za vas z poštni urad in carinska uprava.Ker včasih bo odloži za promet ali za potovanje z letalom marmelade.Prosim, ne odprete sporu, da nas.Bomo sprejeli odgovornost poslati ali nadomestilo za izgubljene element.

Plačilo:

Sprejmemo samo plačilo preko PayPal.Prosimo, poskrbite, da bo vaš paypal naslov je pravilna, preden boste plačali mi samo ladja vaše Ebay naslov.Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dan po tem, ko dobimo plačilo.Uvoznih dajatev, davkov, ali so stroški, ki niso vključeni v ceno boste plačali, da nas.

• Vrsta: Trakovi
  • Blagovna Znamka: pudcoco