Sredi Petah Kristali Poroko Sandali Open Toe Gleženj Sponke Traku Nizkih Petah Maturantski Večer Stranka Obleko Dame Poletje Sandali

Barva: barvo izberite Pete višina: 2.36"(Cca 6 cm) Priložnosti: Obleko, Sandale,Zvečer, Sandali,Poroke Sandali,Stranka, Sandali,Nevesta Sandali, Poroka Sandale.

Vaše zadovoljstvo je zelo zelo pomembno za nas.

V primeru, da ste prejeli napačen element ali na element, ki ni v dobrem stanju,prosim, ne pustite netative povratne informacije prvi!Prosimo, kontaktirajte nas zdaj,naša skrb za kupca, bo pomagal rešiti problem.Ponavadi,ne bomo sprejeti vrniti, če bomo ladja element v dobrem stanju glede na vaše zahteve.Če si res ne želite več, lahko jih vrne nazaj.Vendar bomo vzlet 15%, obnavljanje pristojbina za skupno ceno.Pls prosimo, poskrbite, da se vrnete elemente v prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in lase in z oznakami, nepoškodovani in pritrjena.Vsak vrne element, ki bo skozi preverjanje kakovosti strogo.Hvala za vaše razumevanje.Če potrebujete izmenjavo velikost/slog ali vrniti, nas prosimo obvestite v roku 24 ur.Za brezplačno dostavo element,poštnina je plačana express company,poštnina vračanje in ponovno pošlji so privoščiti, za kupca.Pls izbrati najcenejši način-lokalne post nazaj k nam.Po dobavi iz pls, navedite številko za sledenje.Najlepša hvala!Ko jih prejmemo, ko preverjanje kakovosti, se bomo vrnili predmet, ceno takoj za vas.

• Nazaj Števec Tip: Nazaj Trak
  • Podplat Materiala: Gume
  • Značilnosti: Bližnji Vzhod je nosorogovo formalno stranko sandali
  • Zgornji Material: Genuine Leather