Nov 15 KOS/veliko 8LED(3V) 660 mm LED osvetlitvijo trakovi za LG 32inch TV 6916L-3148C V18 32 V18 DRT 3148

Opis Izdelka

Uporabljeno In Originalno ! 100% preizkušen delo!

Prednosti LED osvetlitev

Visoko svetlost do 700 nits

Dolgo življenjsko dobo, običajno več kot 100.000 ur

Bolj energetsko učinkovit

Široko območje uporabe

Več okolju prijaznih

Enostaven za namestitev

Specifikacije:

100% nov original

Dolžina: 32"

Napetost :0-94 v

Model : za LG 32inch TV 6916L-3148C V18 32 V18 DRT 3148

1 kos = 15 led 660 mm

Paket vključuje:15 KOS 60 led 660 mm

Način dostave dostavo čas Poštnina Standardne Normalne letalom 7-22 dni, da ZDA Avstralija Nova Zelandija Kanada 10-28 dni BRITANIJI, Južni Afriki, Evropski Južni ameriki, Brezplačna dostava Hitrost objave 3-7 poslovanje dni, Prosimo, potrdite, pristojbina z mano pred nakupom Politiko Vračanja: nudimo brezplačno 30-DNEVNO GARANCIJO za ta izdelek.Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo.Naj se vrne, bo potrebno: 1. Korak Obrnite na nas preko centra Korak 2 zagotovite čim več informacij o težavi imate Korak 3 Dovoljenja za vračilo predmeta bo izdan Korak 4 Vrnete izdelek za dogovorjene menjave ali vračila *Vse vrnitev shipping stroški so odgovoren kupec.Povratne informacije & pišite mi, Če imate posebna navodila za vaše naročilo, kot so padec ladijskega prometa navodila in darilo, prosimo, obrnite na nas in vam bomo z veseljem pomagali !Če imate kakršno koli drugo vprašanje, o vseh naših izdelkih, vas prosimo, dont\ \ \\ \ 't oklevajte, da nas kontaktirate.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

• Z USB:
  • Package: