Težka Oklep z Roko Primeru Za Apple iPad Pro 11 inch 2018 Hibridni Krepak Gume Tablet Cover Za iPad Pro 11 2018+Film+Pen

modname=ckeditor

Težka Oklep z Roko Primeru Za Apple iPad Pro 11 inch 2018 Hibridni Krepak Gume TPU+PC Tablet Cover Za iPad Pro 11 2018+Film +Pisalo ruske Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim!!!To je potrebno, da izpolnite sprejemnik je polno pravo ime, v vaše naročilo.Hvala!

*Trpežna in pralna. *Popolnoma ustreza obliki. *Izdelan iz visoko kakovostnega Materiala. *Zaščitite svoje iz prahu, praskanje in šok, *Modni dizajn, enostavno, da dajo na in preprost za vzlet.. *Zaščitite svoje dragocene naložbe, od prask in poškodb.Dostava in poprodajne storitve: * Ladja vaše naročilo v 24 urah po Adpolaris-drustvo.si potrdili svoje plačilo, * Po-prodaje ekipa bo odgovor vas v 24 urah, če vse kakovosti dostava ali težave, * 5% popust za več kot 2pcs * Padec ladijskega prometa za podporo * Fotografije zagotavljajo prodajalci O ladijski: *Predmet bo pakiran v 24 urah, ko je plačilo potrjeno s Adpolaris-drustvo.si *Vse majhne naročila(skupna teža pod 2 kg)bo poslan na Kitajskem post air mail Ali drugih zračnih parcele (številka za sledenje je lahko povprašal).Abouth modle številka: *Če niste prepričani, ali v modle številka vaše naprave,se najprej obrnite na nas, da poskrbite, da boste nakup pravico primeru.Naše storitve: *Če smo vam poslali napačne primeru,se obrnite na nas za izmenjavo za vas. *Če se prikaže v primeru napake,bomo poslali novega. *Se lahko obrnete na nas za pošiljanje sporočil prek Trademanager,ali pošljete e-pošto.Paket vključuje >>> 1*Ohišje

1*Pisalo 1*Zaslon film Brezplačna Darila:

• Funkcija: TEŽKO
  • Za IPad Model: iPad Pro 11 inch
  • Vrsta: Zaščitni Lupini/Kože
  • Združljiv Blagovne Znamke: Za Apple iPad
  • Model Združljivost: Za iPad pro 11 inch 2018 Nova objava
  • Paket: No
  • Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti: 11"
  • Številka Modela: Za Apple iPad pro 11 2018 A1979 A1980 A1934 A2013
  • Vzorec Tipa: GEOMETRIJSKI