Za Vauxhall Signum za Opel Signum Vectra C Grelec Ventilator Motorja Ventilatorja Upor Regulator 1845781 9180020

za Vauxhall Signum za Opel Signum Vectra C Grelec Ventilator Motorja Ventilatorja Upor Regulator 1845781 9180020

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Tip: Grelec Ventilator Resisto

Pogoj: Nova

Namen Uporabe: Nadomestni Del

Št. Dela: 1845781 9180020

Primerna za:

Za Opel Signum 2003 - 2008

Za Opel Vectra C 2006 - 2009

Za Saab 9-3 2002 - 2012

Za Vauxhall Signum 2003 - 2008

Za Vauxhall Vectra MK II 2002 - 2008

Visoka natančnost, Hermetično zaprti, Majhna velikost

Barva: Zelena

Material: Plastika

Vsebina Paketa:

1 * Ventilator Motorja Ventilatorja Upor Regulator

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Slog: Ne Panel Module Slog
  • deli: Nadzorna Plošča