body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Fotoelektrično Stikalo za nadzor infraredray, kot apporach senzor, includeing oddajnik in sprejemnik v njem.

A retroreflective ureditev mesta oddajnik in sprejemnik na isti lokaciji in uporabe reflektorja, da odklonijo svetlobni žarek nazaj od oddajnika do sprejemnika.

Predmet je začutil, ko žarek je prekinjena in ne doseže sprejemnika.

Se lahko uporabijo v varnostni sistem, v predelovalni industriji.

Ime Izdelka : Fotoelektrično Stikalo;

Model : E3JK-R4M2;

Tip : DC 5-žica;

Odkrivanje Razdalja : 4m

Delo Napetost : DC 12-24V;

Rele Izhod : AC 250V 3A (Max);

Temperatura Okolja : Delovanje:-20 - 55 Stopinj

Shranjevanje:-30 - 70 Stopinj;

Odzivni Čas : Manj kot 30ms

Smerna Kota : Senzor:1 - 5 Stopinj

Reflektor: 40 Stopnjo Min.;

Velikost : 5 x 5 x 1,8 cm / 3.1 palčni x 3.1 palčni x 0.7(L*W*H);

Reflektor Plošče Velikosti : 6.5 x 4 x 0.8 cm/2,6-palčni x 1.6 palca x 0.3-palčni (L*M*T)

Dolžina kabla : 125 cm/ 49.2 palčni;

Teža : 155 g;

Lučka Barva : Rdeča

Material : Plastika, Kovine;

Barva : Črna, Siva;

Package Vsebina:

1 x Fotoelektrično Stikalo

1 x Reflektor Plošča

1 x Vgradnjo Oklepaj(z vijaki,matice)

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Certificiranje: CCC
  • Preklop Vrsta: Pritisni Gumb Stikalo