10/30/50 KOS spremenjen klasičen avto, motorno kolo, nepremočljiva vozička primeru grafiti nalepke igrače trgovina

PROSIMO OPOMBE: 1.To je prijazno opozorilo, da če si mesto v vrstnem redu, z Adpolaris-drustvo.si programih,, da bi našli, da cena, ki je veliko cenejši od PC in to prihrani veliko časa, da bi plačilo.Dodate lahko naši trgovini za vaše najljubše trgovine, da bi dobili conins od Aplikacije, ki jo lahko kupite izdelke za PROSTI kasneje.Uživajo nakupovanje in hvala. 2.Naša trgovina je brezplačna dostava pot, ki je ni mogoče spremljati in bodo prejeli izdelke, dolgo časa.Tako upamo, da izberete lahko registrirani logistike, ki se lahko izsledi in običajno lahko prejemajo to hitro.In, če kupite več kot $ 9, smo lahko pošljemo s priporočeno logistiko. 3.Zaradi snemalne pogoje in Strojne opreme kot npr. zaslon svetlost/kontrast itd,lahko obstajajo nekatere manjše razlike med dejanskim predmet in barvni ton slike prikazujejo. 4.Če kupite več kot 1 paket, tam bo treba ponoviti.

• Premer: 1.2 cm (3 CM) -3.9 cm (10 CM)
  • Številka Modela: Prenosni Kovček Za Prtljago Motorna Kolesa Avto Hladilnik Kitara Telefon
  • Garancija: NOBEN
  • Uporaba: Prenosni Kovček Za Prtljago Motorna Kolesa Avto Hladilnik Kitara Telefon