CHENGXUN Viking Sončne Amulet Ogrlico, obesek, Nordijsko Šarmom Slovanske Star Lada Prijavite Obeski Talisman Punk Ovratnik Stil Nakit

CHENGXUN Zahodni Etnični Slog Antique Silver Pečatni Prstani Norse Viking Nakit Sleipnir Konj Biker Ring Moški Nakit

CHENGXUN Odin Viking Oden je Ravens & Čelu Strah Obroč Moški Poročni Bend, Nakit Biker Krog Velike Velikosti 2017 Moda

CHENGXUN Valknut Viking Krog Velika Širina Pečatni Prstan Prst Moških Črno Srebrni Modni Trgovini Vintage Nakit 15 mm

CHENGXUN Ročno Rusija Pečatni Prstan Viking Skandinavskih Nakit Letnik Vgravirana Stranka Moške Udobje, Fit Poročni Prstan

CHENGXUN Neskončno Twisted Široko Moda Obroči Norse Mens Viking Prst Prstan Skandinavskih Norse Nakit, Velikost 9

CHENGXUN Valknut Odin 's Simbolom Norse Viking Moške Mačka Moon Silver Ogrlico, Obesek, Hip hop Nakit Modni Collier

CHENGXUN Valknut Viking Simbol Panther Glavo Živali, Predator, Ogrlico, Obesek, Jaguar Varstvo Nakit

CHENGXUN Sekira Viking Nordijska Sekira za Perun Ogrlico, Obesek Talisman Varg Vintage Nakit za Ženske, Moške

CHENGXUN Letnik Slovanske nakit za Ženske, Moške, Lada Star Ogrlico, Obesek, Nastavljiv Vrvi, Verige Choker Collier Varstvo Amulet

CHENGXUN Troll Križ Ogrlica Vikingi Varstvo Poganski Norse Obesek švedski Folklore Amulet Letnik Antični Nakit

CHENGXUN urha klicati Ljubitelj ' s Post Stud Uhani Eleganten Živali v korejskem Slogu Ročno Stranka Nakit Brincos Stranka Uhani

CHENGXUN Etnične Uhani Maščobe Konj Stud Zlata, Srebrna Barva Afriške Uhani Visoko Polirani Modni Nakit Punk Kul

CHENGXUN Minimalno Živali Nakit Majhne Toucan Papiga Ara Ptica Krokar Oblikovan Post Stud Uhani za Ženske in Dekleta

CHENGXUN Rakovice Stud Uhani Majhne Čar Poletja, Plaže Živali Nakit Srčkan Moda Style for Teen Dekleta Darilo

CHENGXUN Zahodnega Duha Oblikovan Izjavo Stud Uhani Punk Kul Hollowen Darilo Teen Fantje Dekleta Ear Piercing Modni Lepe Nakit

CHENGXUN Norse Modni Nakit Moški Bangle Živali Zmaje z Glavo Zapestnica Viking Poganski Srednjeveški Zapestnica Keltski Vozel Nakit

CHENGXUN Viking Zmaj Glavo Zapestnica Norse Mitologija Jormungandr Zver Bangle Antik Srebro Ali Zlato barvo Nakit za Prijatelje

CHENGXUN Odprte Zapestnice Nakit za Moške Fantje Bangle Viking Zmaj Zapestnice Norse Nakit Dodatki, Vijak, Žebelj Bangle Punk Gothic Čar

CHENGXUN Zmaj, Vijak, Žebelj Zapestnica Viking Bangle Hlačnice Gothic Čar Vozel Zapestnica Moških Zlata, Srebrna Barva

CHENGXUN Indijski Nakit Retro Slogu Moških Viking Bangle Dvojno Glavo Kače, Rdeče Oči cuff Manšeta Zapestnico z Kubičnih Cirkonij

CHENGXUN Zmaj Viking Zapestnica & Bangle za Moški Indija Nakit Modni Dodatki cuff Manšeta Darilo

CHENGXUN Punk Moških Krokar Zapestnica Nakit Gold & Silver Zavite Žice Hlačnice Viking Bangle Indijski Nakit Modni Dodatki

CHENGXUN Viking Zapestnica Moški Poganski Nakit Zmaj Odprite cuff Manšeta Bangle Za Moškega in Ženske, Nakit

CHENGXUN Moški Nordijska Viking Zmaj Bangle Antični Nakit Trdna Bronaste Zapestnice Zapestnica Skandinavskih Zgodovinski Kostum Dodatki

CHENGXUN Ročno vrhunske Kakovosti Poganski Viking Zmaj Zapestnice Bangles za Moški in Ženske Zapestnice Bangle Darila

Nad 200 evrov lahko dobite brezplačno dostava po DHL ali EMS.

Neposredno tovarniško ceno, izjemna kakovost, modni slog

Naša trgovina NAČELO: naj vse stranke v naši trgovini imajo čudovit nakupovalno izkušnjo, če niste zadovoljni z našimi elementa, ko boste prejeli v roku 3 dni, smo obljubili, vračilo ali poslati na vas, hvala

Nakit set:Bangle, Ogrlica in Prstan

Majhno Darilo:

Če ste res všeč naši trgovini element, prosimo, zbiranje naši trgovini, in kliknite naši trgovini "Privržencev", nato pa pustite masaža se mi, da vključujejo sliko privržencev, se bo package majhno darilo z vašo postavka skupaj, vas prosimo, upoštevajte, da potrebujemo zaupanje drug za drugega, in ne dovolimo privržencev v kratkem času

Več količina, več popusta

1), Prosimo, obrnite na nas za sporočila,e-pošto ali trgovino manager, če imate kakršne koli druge zahteve, in prosim, ne pustite negtive(1-2 zvezde) ali netural povratne informacije (3 zvezdice) preden stopite v stik z nami.Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

2)nudimo brezplačno dostavo z vsemi vrstami prevoza način, kot post zraka pošta, DHL, Aramex, FedEx, EMS in tako naprej, je odvisno od namembne države in zneska naročila, Če želite, da določite način dostave, prosimo, bodite ladjar stroškov, Spodaj je ocena hitrost dostave za vašo referenco,Hvala Vam!

• material: Kovine
  • Ogrlica Tip: Obesek Ogrlice