Wafu 019 Zaklepanje Vrat 4 Brezžični Daljinski Nadzor Elektronskih Smart Lock Bluetooth zaklepanje brez USB transferencia Španija 433 mhz

O Dropshipping: 1.Sprejeti Dropshipping, in bomo NE dajo nobenih računov, kode QR, promocije v pošiljka, Tako da Ne skrbite, Samo nakup, mi bo naredil vse, tudi za vas . 2.Smo zagotoviti vsak naprave, je treba preskusiti, strog pred pošiljajo ven, ZATO vse izdelke lahko zagotovimo 100% visoko kakovost pred poslana.Najlepša hvala!!!Wafu 19 Brezžični Zaklepanje Vrat 4 Daljinski Nadzor Elektronskih Smart Lock Bluetooth zaklepanje brez USB transferencia Španija Skladišče

Značilnosti :

1.Ne lock luknja design, je popolnoma zapusti tradicionalnih in tipko za zaklepanje, pri popolnoma odprti in zaprti z daljinskim upravljalnikom, so ugotovili, da je real security.

2.Razširjene antena, močnejši signal, varnejše in bolj odziven.

3.Dodajanje USB zunanjega napajanja, deluje.Poskrbite za zaklepanje deluje, ko baterije (niso vključene) je bil mrtev.

4.Tri odkleniti načini dodatna oprema: Daljinski upravljalnik za odklepanje, notranji gumb za odklepanje,telefon APP odkleniti.

5.Enostavna namestitev na vse vrste vrat, zelo priročno.

Specifikacija:

Barva: Zelena

Material:Cinkove zlitine

Lock velikost: 15,5 x 8 x 3,5 cm

Krmilnik velikost:6 x 3 x 1 cm

Package Seznam:

1* Zaklepanje

1* Zaklepanje Telo Imetnika

1* Zaklepanje Ulov

4* Daljinski upravljalnik

1* Vreča Montažni Vijaki

1* USB Kabel( ŠT USB Bluetooth Conjector )