Široka Trakovi Torbici Ženske 2021 PU Vrečko Oblikovalec Modni Urad za Primestne Preprost Dame Torba Priložnostne Varovanec Vrečko Crossbody

PLAČILO:

1. Sprejemamo plačila s Kreditno Kartico, bančnim Nakazilom in druga plačila, ki AE podpira. 2. Navedite vaše posebne zahteve (barve, embalaže, itd.) ko oddaji naročila, ali pustite sporočilo na nas.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko.To je zahteva Post Office of China, ko izpolnite dostava obrazec!! 2. Kot običajno, bomo BREZPLAČNO LADJE, paket prek prodajalca načine pošiljanja.Prosimo, kontaktirajte nas, če želite, da ladja po drugi ladijski modeli, kot so DHL, UPS, FedEx, EMS, itd.pri oddaji naročila.

ČAS DOSTAVE:

Vsi predmeti, ki bo dostavljena v roku 3-5 podjetja days.By zračna pošta: 15-20 dni, AZIJA, Evropa, Severna Amerika Z DHL, UPS, FedEx: 3-5 delovne dni, da večina držav

VRNE & GARANCIJA:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

Če imate prijetno kupovanje v naši trgovini, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za naše izdelke in storitve s 5-zvezdic.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli težave in nam daje priložnost, da reši to pred odhodom negativne povratne informacije.Razumevanje je zelo dobrodošel.

• Vzorec Tipa: Trdna
  • Vrste vrečke: Ramenski & Crossbody Vrečke