Dva Kosa iz Jopico Pulover Trenirka Ženske V Vratovi Vrhovi + Plesti Hlače Ženske Obleka 2 Kos Pletenje Nastavite Ženske Zimske S0N611N

Opomba:

1.Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade. 2.Velikost lahko ima 2-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja.Pls opomba ko boste ukrepa. 3.Zaradi različnih monitorjev,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta. 4.Če ne morete izbrati velikost ali kakršne koli druge težave,se obrnite na nas pred plačilo,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Najlepša hvala.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Povratne informacije 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .Pozitivne (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, dvakrat premislite, preden pustite nam povratne informacije. 2. Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativno (1-4 zvezde) povratne informacije ali naredite podrobno oceno.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Kako lahko sledenje moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje, Kaj lahko naredim, če se nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

• Spol: ŽENSKE
  • Blagovna Znamka: BIRDTREE TB