Sklic OE Številka:

Paket Je Vključeno:

1PC

Prosimo, Upoštevajte,:

- Prosimo, Preverite Proizvajalčeva Številka Dela Pred Naročilom.OE številka je značilno številko, ki identificira vašo del.Lahko ga najdete v starem delu ali v vašem lokalnem prodajalcu izdelkov trgovina.

- Prosimo, bodite zelo previdni, da preverite naše fotografije, se prepričajte, da je isti, kot si je želel.

- Prosim, vas prosimo, da stik z nami, če niste prepričani, ali je primeren za vaš avto.

- To Je Poprodajnem Nadomestni Predmet, Ne Pa Resnična.

!!!

ZA WHOLESALES OBRNITE NA NAS SMO LAHKO VAM VELIK POPUST !!!

Če imate težave izdelka, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije, se bomo potrudili, da odpravite težave za vas.

Dostava:

1.Mi ladje izdelke z DHL, EMS, Fedex, IE in Adpolaris-drustvo.si Standardna Dostava.

2.Brezplačna dostava za nekatere izdelke, s skupno težo manj kot 2 kg prek Adpolaris-drustvo.si Standard Shippin.

3.Če želite prejemati izdelka asap, lahko izberete EMS, DHL za dostavo, vendar morate plačati dodatnega denarja.

4.Čas dostave:

a.EMS, DHL in Fedex IE običajno traja 5-10 delovnih dni, ki so odvisne od države

b.Adpolaris-drustvo.si Standardna Dostava ponavadi traja 10-60 dni v vaši državi

c.Prosimo za razumevanje, da ne moremo nadzorovati tranzitni čas, še posebej v času počitnice, letalske zamude ali vremenske razmere.

Vrnitev&Tečajne politike:

Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo,če za vse reson niste zadovoljni ,ga lahko vrnete izdelek, da nas v to je prvotni pogoj za vračilo kupnine ali zamenjave.Preden mailing nam nazaj element,prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrniti&izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

Povratne informacije politike:

Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila,Za spodbujanje zdravega Ali skupnosti,upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost storitve za stranke izredno.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo,vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

• Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Blagovna Znamka: XUZHIANG