Nepremočljiva Endoskop za Pregled vozila se opravi Elektronika 3-v-1 Tip-C Industrijske Plinovod Endoskop GK99

Značilnosti:

1. 3-v-1 Interface Design: To endoskop fotoaparat sprejme USB / Micro USB / Tip-C vmesnik s široko in združljivost aplikacij območju.Združljiv s in je primerna za Windows, Mac OS, in za naprave Android.

2. Nadgradili Kača Kabel: poltoga kabel lahko bend in imajo obliko za dostop do različnih zaprtih prostorih za izpolnjevanje različnih potreb, kot so ukrivljene luknje ali cevi, klimatske naprave, na vrhu omare, itd.

3. 720P HD-Pregledovalna Kamera: Endoskop fotoaparat z 1280*720P, 2.75"/7mm objektiv pomoč za pregled ozkih mestih, ki vam daje super jasno svetu in videli vsako podrobnost točno.Opremljena s stransko ogledalo, magnet in kavljem, te 3 koristni dodatki, da bo vaše delo lažje.

4. Nepremočljiva IP67 in s 6 zatemniti Led: Vgrajen 6 svetlost nastavljiva LED osvetlitev, ki vam omogoča delo brez težav v temnih okoljih.In nepremočljiva endoskop fotoaparat lahko zazna podvodno okolje učinkovito.

5. Dolgo Osrednja Obseg: Razširi fokus obseg USB-endoskop do 16in iz 3inch, tako slike in video posnetke iz fotoaparata bo imel širše pelete stališča.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Fotoaparat premer: 7 mm

Kamere pik: 300,000

Ločljivost: 640*480/30 okvirji

Objektiv kota: 67 stopinj

6 nastavljiv bele LED luči

Prikaz razdalja: 3 cm~10 cm

Objektiv nepremočljiva: IP67

Delovna temperatura: -10-80 stopinj

Velja za: Za Android /Windows 2000 / Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 / 10 Za operacijski sistem Windows

Dodatki: navodila za uporabo, kljuko, magneti, ogledalo, montaža rokav

Dolžina: 1/1.5/2m neobvezno

1 x Endoskop

1 x ročni

1 x kavelj

1 x magneti

1 x ogledalo

1 x montaža rokav Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Adpolaris-drustvo.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

• Certificiranje: CE
  • Številka Modela: TIP-C