10 kos/1set DC 12V LED Branje Plošča Keramična LED Branje Svetlobe Bela Notranjost Avtomobila Dome Luč plug & play Avto Notranje luči

Značilnosti: 1.Enostavna montaža, plug and play, ni treba spremeniti vrstico, 2.Varčevanje z energijo, nizko porabo energije, visok svetlobni izkoristek, majhna obremenitev sedanje, in zdaj je olje predrago. 10% porabo goriva, ki se uporablja v avto žarnice.Prehod na LED luči lahko učinkovito varčevanje z gorivom prehrano in zaščito avtomobila linije. 3.Nizko toploto, ki je bolj ugodno za varno vožnjo.Opis: 1.Uporablja: branje luči, strešni luči, prtljažnik luči, sobna osvetlitev, itd.Tehnični podatki: material: PC Sijoča barva: bela Napetost: 12V ~ 24V Premer:31mm,36 mm,39 mm,42mm Paketu: 10pcs x Avto svetlobe Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

• Element Teža: 35g
  • material: