Velikost : Višina : 7.2 palca .Dolgo : 2.8 cm .širina : 2 palca Velikost : Višina : 18 CM .Dolgo : 7 CM .širina : 5 CM, Teža : 1,6 KG----vključeni teža pakirne materiale, Materiale : kristalno srebro Filigransko podolgovat turkizno agate Dzi gem Pogoj : Dobro stanje Poreklo : Kitajska Ladijskega stroškov z Air Mail / EMS (7-15 dni ) : $Free 20 04 05 DD trgovina z obrti, ki temeljijo.Vključuje: kovinske obrti.Keramične obrti.Gemstone obrti ....Opis projekta: Če kupci kupujejo več elementov (vključno z različnih vrst izdelkov).Jaz dodatne kupcu, združevanja in skupnega izvajanja koncesije.Dostavo pojasnitev Jasno plačilo, ko kupec poda postavki Bomo v 3 delovnih dneh.

Ta postavka je dostava po Kitajskem post express dostavi na vašo zahtevo.Hitre dostave stroškov je zelo drago. (17 ~ 25 delavniki dostave.Dissimilarity narod, stroški dostaviti čas dissimilarity).Če potrebujete hitreje dostava.Kjer dostava možnosti.Ali me kontaktirajte.Sem shranjujte slike, unikatne.Prosimo, da si za svojo trgovino.Po prejemu artiklov.Prosimo, da povratne informacije v najkrajšem možnem času.

• Tema: Budizem
  • Blagovna Znamka: SIYAO