2019 blagovne Znamke Pozimi Motorsport Moških M Series M2, M3, M5 M6 GT3 GT2 Priložnostne Hoodie hip hop Trenirko MERF1 M Moč Hoodie

Ob nakupu tega izdelka,prosimo, najprej razmislite Bankrot,pri čemer se upošteva Višina, Dolžina, to so pomembni dejavniki! 1)Če ne veste, velikost izbor, prosimo, povejte nam vaše višina(CM) teža(KG),lahko kažejo vašo velikost zato smo, Vendar boste morali, da svoje odločitve. 2)Velikost Grafikona Opomba: Vse velikosti so, merjeno z roko, ker je elastična in različne metode merjenja, Zato Prosimo, dovolite 1 ~ 3 CM, napaka.Hvala za razumevanje Naše obleke so prilagodljivi, Če potrebujete še druge znake, Prosimo, pošljite k nam in ga lahko prilagodite za vas!Če ste naročilo veliko, Smo lahko vam ceni na debelo!Dobrodošli v red!Hvala!Imam postavke v moji zalogi zdaj, če vam je všeč,plačate lahko, da zdaj, ko sem dobil svoje plačilo,bom poslal jih boste kmalu najlepša hvala

• Snemljiv Del: NOBEN
  • Številka Modela: M-3XL