Za LG V20 Težka Oklep Primeru Tulec, Pasom 360-Stopinjski Nazaj Oporo Shockproof Hibridni Trdi Telefon Primeru Kritje Za LG V20

OPOMBA :

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus in Prodajalca Način Dostave Nimajo Sledenje Podatkov.Če Potrebujete Veljavno Številko za Sledenje za Popolno Sledenje Vašega Naročila, vas Prosimo, Izberite China Post Registriranih Air Mail, Epacket Ali EMS.

Način Dostave

Številko Za Sledenje

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus

ŠT.

Prodajalca Dostava Methodc

ŠT.

Kitajska Post Registriranih Air Mail

EPacket

EMS

DA,

Opis izdelka Material: Madde iz visoko kakovostnega mehke gume gel.Design:3 kosov combo 360° Obračanje Pasom Tulec z vrtljivimi design, zaradi česar je enostavno posnetek na traku in podpira naprava stoji na površini.To lahko zaščito vašega mobilnega telefona nazaj pred prstnimi odtisi, praskami, prahu, trčenja,nenamerno pade in obrabo.Popolnoma ujemajo z vaš mobilni telefon, in poskrbite, da vaš mobilni telefon osebno in absorbira.Edinstven design vam omogoča, da easyily za dostop do vse gumbov, kontrole & dobiček, bi morali odstraniti primeru.Primeru onlym mobilni telefon ni vključen.Združljiv z: Za LG V20

Paket vključuje : 1 Krepak Dajatve Primeru Samo!

• Združljiv Blagovne Znamke: LG
  • Značilnosti: padec varstvo pasom kubura primeru
  • Funkcija: Anti-knock
  • Vrsta: Toke & Posnetki