100 KOZARCEV za Enkratno uporabo Lase, Tuš Zaporko Non, Tkane Naguban Proti Prahu Klobuk Hotel Salon Dobave Nastavite Non-woven Bouffant Tuš Kape

- Non-tkanine, kapa je narejena iz netkane tkanine, prihrani prostor za shranjevanje, je močno praktičnosti in se pogosto uporablja. - Zračen material, kapa lahko nosite za dolgo časa, Zemlje, prahu učinkovita, da zavira prahu in mikrobov, - enkratno uporabo, primerna za kraje z visoko okoljsko higienske zahteve Obrabe ni tesen, priročno in praktično, varno in varno - Zaščiti in prepreči onesnaženje iz Las, in iz najboljših delcev - Stretch razredi poenostavi namestitev in doffing.

- Idealen za uporabo v lepoti makeup,tattoo umetnosti, živilska industrija, laboratorijsko delo,catering, čiščenje ali kjerkoli, ki lase pokrivna je nessasary.Material: Ne tkano (ultra-tanek) Velikost: Razteza do 48 cm Pakiranje: 50pcs/Veliko Barva: Bela, Modra, Vijolična,Črna,Rdeča,Oranžna,Rumena Uporablja: Stalni ličila, tetovaže, lepoto

• Barve: ČRNO MODRA RDEČA RUMENA BELA, VIJOLIČNA
  • Slog: Za enkratno uporabo