10Pcs/Veliko Vrhunskih Za Huawei Mate 10 Mate 10 Pro Sprednje Steklo Zaslona na Dotik LCD Zunanji Plošči Zgornji Pokrovček Objektiva

Značilnosti izdelka: vrsta Izdelka:Zaslon na Dotik (Samo zaslon na dotik, Ne inculded LCD) Primeren model: Za Huawei Mate10 Mate 10 Pro Package: 10PCSX, Zaslon na Dotik, Računalnike

Opomba: Vsi naši izdelki bodo preverjene, enega po enega pred pošiljanjem.Vse Element, ki prihaja z Logotipom ,Ne skrbi za to!Kupec mora preveriti package ko prejema.Če je poškodovan med tovornega prometa, prosimo, da zavrne podpis za to, in priti v stik z nami v času.Če obstajajo težave s kakovostjo, prosimo, ponujajo podrobne informacije nas v 7 dni pred prejema Bomo potrdili problem in potem ponudi zadovoljni rešitev za vas .Kupci, ki so odgovorni za vrnitev postages če so težave posledica vaše strani.Opomba: Dragi Vsak Kupec,ko vas zapustijo povratnih informacij vljudno prosim donn ne souporabo fotografije naših element na povratne informacije.prosim, prosim, prosim.Najlepša hvala.Ruski Frie nd, Prosimo poskrbite, da bo vaše ime ostalo po naročilu je vaše F ull Ime .

Slike prikazujejo :

• Barve: Črna/Zlata/Bela/Moca Zlato