Avto Styling Protoctor Iz Nerjavečega Jekla, Zadnji Odbijač, Vrata Polico Ploščo Izvažajo Za Ford Mondeo Fusion Obdobje 2013-2018

Fit Ford Mondeo Fusion 2013 Stanje:100% Čisto nov v Škatli Material: iz Nerjavečega Jekla, Vključujejo:1 KOS Dobre Kakovosti,Izdelano v ISO9001 9002 Tovarne Enostavno Namestitev,3M traku je attachted na zadnji Element, ki Bo odpremljen V roku 1-2 delovnih dni, takoj, ko bo vaše Plačilo Potrjen.Mednarodni Kupci C Prosimo, Upoštevajte:

A)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci odgovornost.

B)Prosimo, preverite pri svojem countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Način dostave :Kitajska in HongKong Zraka Paketnih storitev , EMS Toplo Promopt : Mednarodni ladijski promet je Nestabilen,parcelo, lahko držite v carinskih ali drugih dejavnikov občasno,Prosimo, kontaktirajte nas, če ne prejemajo element v običajni čas poštnine.Vedno bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili problem z našim strankam.ČE kupec treba DHL/Fedex, Poslovni ladijskega prometa,prosimo, obrnite na nas!

Vse prodaje so končne,preberite našo Vrnitev Plicy skrbno pred nakupom. 30 dni garancijski servis!če niste zadovoljni z našimi element,se lahko vrnete nas ,predmet, mora biti nikoli ne uporablja.Vemo, da ste lahko zaposleni v včasih, da je pozabil, da preverite parceli.Vendar Brez povratka bo sprejemljivo več kot 14 dni po package mogoče.Če kupec prejme poškodovan in nepravilni element ,Prosimo, navedite clear photo za nas, tako da smo lahko povrne ali pošljete zamenjavo za vas.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v popolnoma novem stanju, kar pomeni predmete, ki niso bili nikoli nameščen in hranijo v originalni embalaži, sicer 15%, obnavljanje pristojbina .Zavrnjene/naslovnik neznan paketov veljajo do 15%, obnavljanje pristojbina minus vsi dostava povezane stroške.Kupec je odgovoren za vrnitev stroški poštnine so v vsakem primeru.Ladijski promet, ravnanje stroški so nevračljive v vsakem vrniti primeru.X3speedauto,smo strokovni Auto Deli podjetje, ustanovljeno leta 2007.imamo 2000 centiare Shranjevanje v Guang Zhou Kitajske.Podjetje je strokovnjak na Auto DIY deli, okraski in tako naprej.Prosimo, da nas kontaktirate s komentarji, vprašanja ali predloge, ki jih morda imate, vam bomo z veseljem pomagali .Weclome trgovini na debelo,Več popusta,Prosimo, obrnite na nas!

• Blagovna Znamka: OUBOLUN
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9001