body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 4Pcs DIY Prototip Klobuk Ščit Razširitev Odbor za Raspberry Gpio Ploščo z Vijaki za Raspberry Pi 3/2 Model B+

Primerna za Raspberry Pi 4B / Raspberry Pi 3/2 Model B/ Raspberry Pi 1 Model B / Pi 1 Model A+.

Če želite kick off KLOBUK stranka, smo to proto zgleduje priključite hči odbora.To je mreža 0,1 palca prototipov spajkanje luknje za namestitev čipov, upori, LED, potenciometrov in več.

Luknje, ki so povezani pod z sledi, da posnemajo solderless breadboards ste seznanjeni.Tam je tudi dolgo razdelilnikov za +3V, +5V in Tla priključkov za Pi.

Je za Raspberry Pi prototip klobuk breadboard lahko zagotovi dober razvoj prototipa platforme.

Lahko graditi svoj vezja, na to breadboard.

V kombinaciji s funkcijo za Raspberry Pi GPIO pin za doseganje veliko različnih funkcij, ki jih lahko gradijo elektronski preizkusa okolje.

Preprosta montaža

Prototip breadboard

GPIO združljiv

S write-protect ID EEPROM

Barva:rdeča

Material:PLATINA

Velikost:6.5 x 5.6 x 1.3 cm

Vsebina Paketa:

4x PCB

4x 2x20pin priključki

1x Vijak Set

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• ROM Zmogljivosti: NOBEN
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null