Korejski Slog Poletje Ženska Priložnostne Hlače Plus Velikost S-2XL Novo Modno Oblikovanje Lady Priložnostne Kratek Barva Kaki / Bela KH804247

Postavka ŠT. : 804247-804256

Barva: Kot slika Posebnosti: 1 cm=0.393 palčni, 1 palca= 2.54 cm

Velikost Dolžina Pasu Kolk Stegno S 29 cm 68 cm 88 cm 50 cm M 30 cm 71 cm 91 cm 52 cm L 31 cm 74 cm 94 cm 54 cm XL 32 cm 77 cm 97 cm 56 cm XXL 33 cm 80 cm 100 cm 58 cm Vljudno Nasvet : 1. Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd, lahko pride do rahle differencesin na barvni ton spletne strani je pad in dejanski predmet. 2. Postavka Ukrep z roko, je lahko 1-3 cm, različne, svoje vrste razumevanje bo zelo cenjeno.

1.O POVRATNE INFORMACIJE

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

2.O LADIJSKI

1. Priprava Čas: potrebujemo 2-3 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Brezplačna Dostava Za Po Vsem Svetu O Carinskih Dajatev

V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carine je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, št davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Vendar bomo vračilo plačila za express dostava(če ste plačani) na vaš račun v roku 24 ur.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

3.O VRNITVI TEČAJNE POLITIKE

Naše spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate potrditi vašo velikost skrbno pred nakupom .

Attent: ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.

Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*Element je SKU število

*Slike z napako .

Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

4.NAŠE JAMSTVO

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahtevo:

1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.

2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.

3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

• Poletje: spodenki damskie
  • VELIKOST: Plus Size S-2XL
  • Hlače Slog: Redni
  • kratke hlače ženske: kratek femme