.posoda{ max-width:100%; } .izdelek-opis .polje-velikosti div { polje-velikosti: border-polje;} /*TIPOGRAFIA*/ [razred*="letra"] { font-size: medium; font-family:Tahoma,Geneva,sans-serif; text-align: center; } .letra-titulo { color: rgb(178, 220, 99); font-size: large; } .letra-subitulo { font-size: medium; font-weight: bold; color: rgb(0, 67, 107); } .letra-textos { text-align: left; } .letra-povezave { margin-bottom: 10px; } /*SECCIONES/BORDES*/ [razred*="seccion"]{ border-style: solid; margin-bottom: 1rem; border-color: rgb(178, 220, 99); border-width: 2px 2px 2px 2px; } .seccion-bordes{ border-radius: majhna-15 px; margin-top: 1rem; } .seccion-titulo { width: 100%; background-color:rgb(178, 220, 99); border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .seccion-tabla { width: 100%; border-width: 1px 1px 1px 1px; border-radius: majhna-15 px; } /*FILAS DE LA TABLA*/ [razred*="fila"]{ text-align: center; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } /*Premaz y ultimo -> Bordes*/ .fila:prvi otrok { /*Primera fila redondear arriba*/ border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .fila:zadnji-otrok { /*Ultima fila redondear abajo*/ border-bottom-left-polmer: majhna-15 px; border-bottom-pravico-polmer: majhna-15 px; } /*Cambio Barve Impar*/ .fila:n-o-vrsta(tudi) { background-color: rgba(34,161,223, 0.05); } /*Cambio Barve Par*/ .fila:n-o-vrsta(sodo) { background-color: rgba(34,161,223, 0.1); } .fila div[razred^="col"]:n-o-vrsta(sodo) { font-weight: bold; border-right-color: rgb(122, 169, 41); border-right-style: solid; border-right-width: 1px; } /*IMAGENES*/ [razred*="img"]{ širina: 100%; višina: auto; display: block; margin-levega: avto; margin-desni: avto; } .img-banner { border-radius: majhna-15 px; } .img-foto { širina: 75%; margin-bottom: 1rem; } .img-fotomini { margin-bottom: 1rem; } /*CENTRAR ELEMENTOS DE UN VRSTICO VERTICALMENTE*/ .center-v-vrstica { text-align: center; zaslon: flex; utemeljitev-vsebina: center; align-elemente: center; } 8200600110 klimatska naprava kompresor RENAULT SCENIC II Člen klimatska NAPRAVA KOMPRESOR Znamke RENAULT Model SCENIC II Različica Čustva Letih 2003 - 2009 Kodo Notranji 5935551 Sklic 8200600110 Komentarji Hladilnik agent: R 134 A; Kompresor olje: PAG 46; Jermenice-Ø [MM]: 125; Jermenice: z jermenico za Poli V traku; Povezava tehnika: PAD nazivna napetost [V]: 12 VOZILO IZVORA Sl nuestro parka encontrarás --> Motorization 1.5 dCi Dizel (106 CV) Oznaka Motorja K9KP732 Leto 2008 Barva TEMNO SIVA Gorivo Dizelsko Vrata 5 Pomembne informacije za ladijski promet Canarias, Ceuta y Melilla seno tovorov adicionales: Par estos territorios hay que seleccionar la opción de envío correspondiente, que aparece en la seccion de envío.Ni se podrá seleccionar ninguna de las otras opciones de envío, ni nacionales ni internacionales. -->

Za vsa vprašanja o delni ali naročilo nas kontaktirajte. -->

To je kupec, ki je odgovoren za plačilo carine, carinske dajatve, davki in pristojbine ustvarjen na namembni kraj pošiljke.

Da bi našli vse rezervne dele za vaše vozilo.

• MPN: 8200600110
  • Model: scenic ii