100 kozarcev Nalepke, Papir A4 Samolepilni Nalepke, Etikete Papirne Nalepke Za Laserski Tiskalnik Inkjet 3D Tiskalnik Deli, dodatna Oprema Office

100 kozarcev A4 Samolepilni Nalepke, Etikete Papirne Nalepke za Laserski Tiskalnik Inkjet Tiskalnik KQS8 Opis:

Značilnosti:

1. Široka uporaba: Nalepke nalepke so primerna za tiskanje grafične oznake, poslovne kartice, črtne kode etikete, nalepke, naslovne nalepke, logistične nalepke, računovodske oznake, in tudi se lahko uporablja za pisanje.Ti so pogosto uporablja v komercialne pisarnah, trgovinah, šolah, bolnišnicah in drugih priložnostih.

2. Robusten in vzdržljiv: Nalepke nalepke uporabo dobro kakovost lepila za tiskanje in nalepke, lepljive in trajne.

3. Za tiskalnike: Nalepke, samolepilne nalepke se lahko uporablja za brizgalne tiskalnike in laserske tiskalnike.

4. Robustna in trajna nalepke: To samolepilne nalepke, papir drži tudi, da je večina površin in ne more biti prilepljen večkrat.

5. DIY design: to je super za ustvarjanje lastnih oznak, nalepk, logotipi in embalaže, logotipi, vendar ne za tiskanje fotografij.

Specifikacija:

Slog 1: Sijajni: papirja je lažji, nekoliko reflektivni, ima določeno nepremočljiva uspešnosti, in je bolj primeren za laserske tiskalnike.

Stil 2: Mat: Papir je enako kot običajni pisalni papir A4, bolj primeren za brizgalne tiskalnike.

Paket Vključuje:

100 kozarcev x Nalepke, Papir