Za Toyota Camry 2018 2019 2020 Avto Centralni Nadzor Zraka Vent Trim Levo Zraka Vent Vtičnica Pokrov, Okvir Dodatki

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

za Toyota Camry 2018 2019 2020 Avto Centralni Nadzor Zraka Vent Trim Levo Zraka Vent Vtičnica Pokrov, Okvir Dodatki

Na levi strani vent pokrov, okvir je primeren za Toyota Camry 2018-2020.

Ta izdelek je narejen iz kakovostne ABS z ogljikovimi vlakni teksturo.Nazaj je opremljen z obojestranski lepilni trak, tako da boste morali samo prilepite to na plošči.Ne bo nič barve ali poškodbe opreme.

Elegantna površina in lepe izdelave, odlično dekoracijo, vedno pokaži svoj čar, označite vaš dragi avto.

Ščiti površino za vgradnjo pred praskami in okrasite vaš avto za notranje zadeve, da ustvarite športen in edinstven videz.

ime izdelka:izstopu Zraka Pokrov

Tip: Avtomobilska notranja oprema

Material:ABS

barva:Carbon fiber + Črna

Vsebina Paketa:

1 x Centralni nadzor zračnega vtičnico trim

1 x Levi izstopu zraka trim

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Adpolaris-drustvo.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Adpolaris-drustvo.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

• Vrsta: Avtomobilska notranja oprema
  • material: ABS