AmScope 2.3 MP Global-sprožilec Šibki svetlobi USB3.0 C-mount Kamera Mikroskop s Kalibracijo Stran

To vrhunec v imaging-tehnologija zagotavlja visoko občutljivost in hitrost, s global-sprožilec optično branje.V MU233-GS uporablja Sony vrhunskih 2.3-milijona slikovnih pik nazaj-osvetljeni senzor CMOS za visoko ločljivost z visoko kvantna učinkovitost.Večje število pikslov se uporabljajo za povečanje dobro zmogljivosti, izboljšanje občutljivosti in dinamično območje.To pomeni, da se krajša izpostavljenost-krat manjši hrup in sposobnost, da boljše zajemanje rahlim emisij.Svetovni zaklopa izboljšuje imaging premikajočih se predmetov skozi hkratno pixel-zajem izogibanje osrednja-letalo izkrivljanje ogledate v vozni-osvetlitve tipala.

S programsko opremo, ki je na voljo za Windows, Mac in Linux ta fotoaparat paket je multi-platform imaging rešitev.Vključene programske opreme Windows ponuja sliko-razvoj in merjenje orodij, kot tudi napredne sestavljanja funkcije, kot so slike-šivanje in extended-globina-fokus.S sposobnostjo, da umerite lestvice pri različnih povečavah programsko opremo se lahko uporablja za multi-raven pregleda.Neodvisni predogled in zajem ločljivost omogoča, da si ogledate, visoka hitrost video, hkrati zajemanje visoko ločljivostjo slike.Za Mac in Linux obstaja lite različica programske opreme, ki lahko zajame video posnetke in fotografije in vključuje omejeno lastnosti obdelave.

Senzor

Senzor Sensor Type Način Prenosa Binning Občutljivost \ ?Sony IMX302 Pregius Back-illuminated CMOS Globalne Osvetlitve 1x1 1016mv @ 1/30s Optični Zapis Senzor Velikost slikovnih Pik Slikovnih pik Velikost Razmerje 1/1.2" za 13,4 mm diagonala 2.3 M 5.86 µm x 5.86 µm, 16:9

\ \ "Back-illuminated CMOS \

Inverted struktura nazaj-osvetljeni senzor CMOS mestih foto-občutljive podlage senzorja, ki je pred elektronske komponente nadaljnje izboljšanje svetlobe-zbiranje sposobnost. \ \ \ \ \ \ \ \ \

V tradicionalnih CMOS manj svetlobe je zbrala fotoobčutljivih del senzorja.Veliko svetlobe, ki je blokirana ali jih odraža napeljave, ki obdaja photodiode. \

V back-illuminated CMOS substrat je v bistvu obrnil, tako da več svetlobe, da se lahko absorbira maxmizing vsak pixel učinkovitosti. \ \ Občutljivost \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ Občutljivost: Visoka (1016mV) \

Senzor je občutljivost se meri s količino photonic energije, ki jo lahko pretvori v električni potencial med izpostavljenostjo.Z uporabo standardne 1/30. drugega senzorja lahko pripeljejo do 1016mV .Večja učinkovitost v svetlobo-pridobivanje in konverzijo pomeni, da manj svetlobe je potrebno, da proizvajajo realna slika.

\ Fotoaparat

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ Spektralni Razpon

(IR Cut Filter) Frame Rate(s)

(Največ) Čas Izpostavljenosti Povezovanje 380nm - 650nm 30fps @ 1920x1200 0.244 ms - 2 USB 3.0