Za WLtoys 1/18 Nadgradnjo Deli Radijskih Pladenj Centre Drive Skupno Spodbuda Kovinski Razlikovanje Glavni Prestavi Motor Pastorek A949 A969 A959

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } za WLtoys 1/18 Nadgradnjo Deli Radijskih Pladenj Centre Drive Skupno Spodbuda Kovinski Razlikovanje Glavni Prestavi Motor Pastorek A949 A969 A959 Tehnični parametri: 2 Vrednost

Medosne Razdalje: Vijaki

Za Tip Vozila: Avtomobili

Orodje, Material: Sestavljeni razred

Nadgradnjo Deli/Oprema: Okvir

Štiri-kolesni Pogon Atributi: Shell/Ohišja/Krilo/Vodja

RC Deli & Accs: Motorji

100% Nov.

Predmet: Radio Pladenj in Center Drive Skupno / Spodbuda Kovinski Razlikovanje Glavni prestavi Motor Letvijo

CNC strojno obdelani za natančnost, Jasno, eloksiran

Compatibile z: Električna TOZO C1021 WLtoys 1:18 Modela RC Avto A949 A959 A969 A979 K929 otroški Voziček Tovornjak

barva:Modra+črna

Material:kovina

Vsebina Paketa:

1x Radijski Pladenj

1x Centre Drive Skupno

1x Kovinski Razlikovanje Glavno orodje

1x Kovinski Motornih Letvijo

Opomba: Preverite, ali je posebni model priročnik za združljivost.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Certificiranje: NOBEN
  • material: Drugo