10pcs/veliko Za Samsung Galaxy J4+ J4 Plus J415 J415F J415DS Zamenjava LCD Sprednji Zaslon na Dotik Stekla, Zunanjo Lečo

Značilnosti:

1. PREASSEMBLE Paket:

10 X Spredaj steklo objektiva

10 X Nalepke.

1 lot X Orodja.

Če želite, mix barve, prosim pustite sporočilo za nas.

Dragi prijatelj

Najlepša hvala za izbiro naših izdelkov, prosimo, preberite ta opomba, previdno pred dejansko namestitvijo.

Zavezani smo k zagotavljanju enem zbiranje in recikliranje storitve za stranke, ki segajo od popravilo trgovin, regionalnih distributerjev za obnovo tovarne po vsem svetu.

Vse moble telefon pribor za popravilo samo, da bodo primerni za Profesionalno vzdrževanje inženirji

Če nimate dovolj tehnike, da ga namestite in še vedno pričakujejo, da kupite tukaj, priporočamo vam, da bi našli tehnik.

Prosimo, ne pozabite

Ko je namestitev uspela obdržati del je bilo ugotovljeno, da ne deluje, bomo ne prevzema odgovornosti.

Ne želimo, da zapravljajo svoj dragoceni čas, prosimo za razumevanje

Če boste to storili na debelo ali imate kakšno drugo vprašanje , pls, vas prosimo, da stik z mano preko trademanager .hvala !

Značilnosti:

Prihaja z zaščitno mehurček vrečko in varno pakiranje

Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro

Dostava v 5 delovnih dneh po potrjeni plačilo

Dostava :

Da poskrbite za kupca zanimanja, smo lahko LE, da ladja postavke v državah, kot je naveden

če se odločite, Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus Dostava Poti , Sledenje

Številka je Lahko le V Sledeh dan Odpreme .Čas prevoza 20-45 dni , če ne morete prejemati vaša parcela

med 45 dni , pls obrnite na nas za razširitev varstva dni ,hvala !

če ste donot dobili paket po 60 dneh obljubimo vam bo polno nadomestilo .

(zato ,prosimo, donot uporablja spora v 60 dneh ,to je nezaželeno ,Brazilija in Rusija v roku 90 dni )

Garancija:

3 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!

Če element je v okvari po geting porducts, še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina in se prepričajte, da je zaslon na dobro stanje sureface

Površina je popraskal za Nepravilne, ki jih upravlja osebno exclued

zaslon mora biti test, preden se namesti na telefon.sicer ne bomo dali garancijo.

Povratne informacije:

Cenimo vaše podjetje, če ste zadovoljni z našimi storitvami, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, bomo dela z vami, da reši vse težave.

Pišite nam:

Ste se vrednotijo kupci, če imate kakršna koli vprašanja.Smo poskušali naše najboljše, da bi odgovorili na vaše pošte čim prej.vendar pa se zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Trudimo se, da vam odgovori v roku 24 ur.

• Vrsta Enote: kos
  • Vrsta: Zaslon Na Dotik
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: ,M10
  • Package Teža: 0.1kg (0.22lb.)
  • Zaslon: ≥5"
  • Paket Velikost: 10cm x 20cm x 9cm (3.94in x 7.87in x 3.54in)
  • Združljiv Blagovne Znamke: Samsung