Aorts Tesla Slog PX6 Android 9.0 avtoradio, Predvajalnik, GPS Navigacija Auto Stereo Multimedijske Za TOYOTA LAND CRUISER LC200 2016-2019

€530.04 €1 081.71 Brezplačno Vrne

13.6 palčni PX6 Android 9.0 4 GB RAM-a Tesla slog Avto GPS Navigacija Multimedia Auto vodja Enote Radio magnetofon IPS Zgrajena v carplay + DSP Za TOYOTA LAND CRUISER 200 LC200 2016 2017 2018 2019

Opozorilo prosimo, da:

Ta je za vaš avto brez JBL amplifer in 360 kamere.Če je vaše vozilo, ki prihaja z njo, kliknite to povezavo:

Glavne Značilnosti: Čisti Android OS 9.0: CPU: Android 9.0 Sistem Rockchip 3368 PX-6 6-Core Reševanja moč: 1920*1080 4GB DDR3 RAM Pomnilnika, Vgrajen V 32GB/ 64GB Inand, Podpira Max 64 G Podporo Zunanjih 4G/3G Dongle/TMPS/USB&TF Kartice Connction/DVB-T/OBDⅡ/DAB+ Združljivost: 1. Podpira razdelite zaslon na dve funkciji hkrati. 2. Podpira celozaslonski prikaz navigacijski zemljevid. 3. Namestitev aplikacije za Android v Play Store in iz "Neznanih virov". 4. GPS navigacijski z Android aplikacije po vaši izbiri. 5. WiFi Internetna povezava .Bluetooth glasbo in se prostoročno klicanje.MirrorLink s pametnimi telefoni. 6.Dotik nadzor auto/manual A/C. Zaslon avto informacij kot so vrt. / MIN, hitrost. 7. Ohranja tovarne backup kamera, USB, volan nadzor, itd. 8. Podpirajo večino avdio in video obliki.Podpora Slika v Sliki(PIP) predvajanje filmov. 9. EQ uravnotežen zvok tehnologijo obdelave in Blutoothe 5.0 Audio. 10. Podpira RCA rearview fotoaparat in drugih RCA Video vhod. 11. Vgrajen Carplay , Deluje z IOS/Android Sistem 12. Podpira Glasovni nadzor --samo v angleščini 13. Podpira Android Auto, HDMI 14.Podpira 360 fotoaparata, potem Ko ste za namestitev: je plug-and-play namestitev, vendar vam priporočamo, da si poiščite lokalnega strokovno vgradnjo inženir ali avtomobil&V trgovino, da namestite naša oprema v avtu, tako da boste lahko izognili poškodbam vašo nadzorno ploščo in gostiteljice sama.Seveda, če potrebujete kakršno koli podporo, vas prosimo, da nas kontaktirate. Pri naročilu, prosimo, pustite sporočilo o vaš avto info, Leto proizvodnje in Slike so na voljo za nadzorno ploščo. (Hvala za vaše sodelovanje vnaprej), Če je vaše vozilo nadzorna plošča je enaka kot na sliki spodaj, potem boste lahko za nakup te naprave neposredno v naši trgovini.

• Digital Media Format: JPEG
  • Element Teža: 5kg