Visoke Kakovosti CE, FCC Certificirane Univerzalno VOHUN Nepremočljiva Motoristična Alarmni Sistem z Engine Start & Cut off Motocikla/ Kolo Alarm

Nepremočljiva Motoristična Alarmni Sistem(OEM iz spy tovarne)

Funkcije:

Nepremočljiva možganov suni Anti-stiskanje 300V visoke napetosti.Vgrajen senzor Vibracij.Tiho / Izklop roko.Vibracije sensitity nastavljiv z daljinskim.Compatiable z DC & AC motorno kolo (tovarniške nastavitve). 6-tone zaskrbljujoče.LED-indikator pa je neobvezno.Kolo iskanje/ Pomoč kliče.Daljinski zagon motorja.Daljinsko cut off motorja Specifikacije:

Delovna napetost 9V-15V Zaskrbljujoče obsega 110±3dB Statične trenutno ≤3.8 mA Delovna Temperatura -30°C-75° C

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Adpolaris-drustvo.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Adpolaris-drustvo.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

• Zaskrbljujoče glasnosti: 110-125 dB
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Element Širina: 6cm
  • Vrsta Materiala: Kovine in ABS Plastike itd.
  • Ime Modela: Anti tatvina motornega kolesa opozorilo
  • Postavka Vrsta: Zaščita Pred Krajo