body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Za 90 ° v desno kota sponko.

Ima sklepov na 90 stopinj.

Lahko se uporablja tudi za 45 stopinj žaganje.

Super za fotografijo, pripravo in obdelavo lesa.

Aluminijeve zlitine konstrukcije z jeklenimi vijaki.

Neodvisno nastavljiva čeljusti.

Pred vrtanjem luknjami, da omogočajo določitev, da delovne površine.

Največ vpenjanje obseg 7.5 CM, na splošno 4 pravica-kota objemka vse skupaj za uporabo.

Material: Aluminij

Tip: 3 -palčni

Barva: Rdeča

Paket je vključeno:

4x za 90°v desno kota objemka

Opomba:Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/-1-3 cm.

• Uporaba: Cevne Klešče
  • Certificiranje: NOBEN