Sodobna Crystal LED Lestenec svetlobe Luxury Gold Krog Dnevna soba dekoracijo Razsvetljavo Spalnica Lestenci Notranjo Svetlobo Napeljave

Informacije o izdelku: Material:kovina+crystal Barva:zlata Napetost:110V-240V Vir svetlobe:E14*18pcs Žarnice, vključno z Velikost:D800*H460mm D850*H420mm Osvetlitev Območja:15-30㎡ Slog:sodobno Prijave:Dom, Hotel, Restavracija, Kavarna, Trgovina, Trgovina, Salon, Spa, Kava Trgovine, Avla, Hodnik, Razstave, dnevno Sobo, Spalnica, Jedilnica, Kuhinja, Dnevna Soba itd.

Dostava

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-5 delovnih dni po tem, ko smo dobili plačilo.Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

Opozorilo prosimo, da:

mi bomo poslali svetilke z močno paket, včasih pa bodo imeli nekaj težav, če je poškodovan ali ne deluje, če vaš prejeli,prosimo, da navodila, ki jih po: 1.Pošljite nam sporočilo in nam povejte, kaj je narobe s svetilko. 2.Tudi priklop fotografije ali morda nam pošljite video test.By v dveh korakih, se bomo rešiti problem za vas.Prosim, ne storite, ko svetilko, ki je bila poškodovana: 1.Odprite spora 2.Nam negativne povratne informacije.

• Značilnosti: zlato krog
  • Preklop Vrsta: Daljinsko Upravljanje