VILEAD Velikosti 1:1 Model Življenje Lobanje Dekoracijo Ročno Visoke Kakovosti Replika Smolo Halloween Dekor Kava Bar Namizni Kiparstvo

dobrodošli na moji trgovini O Nas Preberite več o tem, kdo smo in za kaj se zavzemamo.Prepričani o nakupu iz uglednih podjetje z veliko zadovoljne in zveste stranke.zelje srečen kip , je v dobrem stanju, in je ustvaril kvalificiranih obrtnikov v tradicionalnem stilu z globo domače obrti .To je velik kos dragoceno zbirko, a dragocene osebne spremeniti ali zelo dobri predstavi.v handwork je zelo lep z neverjetno podrobno.Ne zamudite te priložnosti, da dobim .Želim vam srečno!Počaščen Stranke: Dobrodošli v naši trgovini in uživajte v "Nasmeh".Ugotovili smo, da bo zanimiva priložnost, da prodajajo različne vrste zbirateljski predmeti in Starine v tujini na redni osnovi.Čeprav sem nov tukaj, vendar Smo razumeli Poštenost in Iskreno je bolj pomembno, kjerkoli.Naša družina z Začetkom poslovanja v Pekingu in Tibet, Saj je pred mnogimi leti uživajo tudi zbirka od vsepovsod.V moji trgovini, obstajajo številne čudovite predmete, ki čakajo na vas, v glavnem ukvarjajo v zunanjem vrednost zbirka srebrna, kipi, zalog in opreme, kot so stari družinski okraski obrti.Bom poskusil moje najbolje, da jim enega po enega, in dobrodošli, da se pridružijo konkurence in zaupanje, da !

Opis

Barva: Kot pic Izdelave: Ročno carving, pobarvan in učinek sepia.Uporaba: Dekoracijo, art collection, spoštovanje, festival, rojstni dan, poslovna, darila, spominki in dejavnosti, praznovanje ipd.Poreklo: Kitajska Pakiranje:1pc pakirani V Eno Polje Postopek: Vsak od naših izdelkov je zagotovljeno, da se popolnoma ročno, natančnost, polirani, ročno vlečeno in vsak postopek je strogo nadzoroval za kakovost izdelka, ki omogoča vsako naše distributerje za prodajo z zaupanjem.

Povratne informacije

1.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Ker smo odvisni od naše zadovoljstvo, da uspe 2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo,prosim, pustite nas aktivno povratne informacije.hvala! 3. Kontaktirajte nas pred odhodom vsak negativen nevtralen povratne informacije,se bomo dela z vami, da slove nobenih težav.Hvala za vaše branje

Pogoji

1. Preverili bomo vse izdelke pred odpremo. 2. Ko prejmete blago in našli jih je poškodovanih,vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo. 3. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila. 4. Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje,vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.Hvala za vaše branje